Interviu Exclusiv | Actrița Charithra Chandran, Edwina Sharma din BRIDGERTON sezonul 2

Durata: 5 minuteEste aici! Sezonul doi din mult așteptatul serial – Bridgerton, care altul?!, a fost lansat oficial pe Netflix. Producătorul Chris Van Dusen ni-l prezintă pe Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de actorul Jonathan Bailey, cel mai mare fiu al familiei, în căutarea soției perfecte.

La prima vedere, pare că balta înaltei societăți din Anglia a secat, dar noroc că fetele familie Sharma, Kate, interpretată de Simone Ashley, și Edwina, jucată de actrița Charithra Chandran, se întorc din India. Să înceapă jocul de-a pisica și șoarecele, mai bine zis…șoriceii, pentru că se pare că și în acest sezon vom avea parte de un clasic triunghi amoros.

Astăzi avem plăcerea să vă aducem un interviu exclusiv pe Curatorialist cu unul dintre personajele principale ale sezonului, Edwina Sharma, jucată de actrița Charithra Chandran. Despre iubire și familie, presărate cu câteva detalii din culise.

Având în vedere că primul sezon din BRIDGERTON a fost un succes uriaș, cum ai simțit să te alături distribuției în acest sezon?

CHARITHRA CHANDRAN: Presupun că a fost în egală măsură incitant și intens să mă alătur distribuției pentru sezonul doi. Pe de o parte, este minunat să particip la un spectacol atât de iubit și de succes, știind că produsul final va arăta uimitor. Dar, pe de altă parte, vine cu o oarecare presiune. Vreau doar ca sezonul doi să fie la înălțimea așteptărilor oamenilor și să-i facă pe fani mândri.

Ce te-a atras la rolul Edwinei și cum te-au ajutat cărțile BRIDGERTON să te informezi cu privire la modul de a o interpreta?

CHARITHRA: Am citit “Vicontele care mă iubea”, de Julia Quinn, și ceea ce m-a frapat la Edwina a fost cât de amabilă și sinceră a fost în carte. Cred că acum, mai ales în această pandemie, suntem cu toții disperați după oameni amabili și autentici. Și asta este Edwina Sharma.

A putea juca un astfel de personaj a fost cu adevărat minunat.

Este și jucăușă și tânără, dar are și acest sentiment de maturitate, această înțelepciune. Și pe măsură ce sezonul avansează, chiar vezi asta. Vezi cât de bine este conturată de fapt această persoană. A fost o adevărată plăcere.

Povestește-ne puțin despre familia Sharma, noii noștri veniți în acest sezon și dinamica Edwinei în familia ei.

CHARITHRA: Îmi place să cred că familia Sharma are aceeași perspectivă ca cea a publicului. Sunt oarecum familiarizați cu tonul, dar nu sunt în centrul acesteia, precum Bridgerton sau Featherington. Au perspectiva unui străin și fiecare membru al familiei are o viziune unică asupra ei.

Edwina este optimistul plin de speranță.

E încântată și dornică să facă parte din toate acestea și să se bucure de aspectele pozitive. Dar această oportunitate o face, de asemenea, să se confrunte cu niște dureri ale maturizării, niște realități dure și începe să realizeze că nu tot ceea ce strălucește este aur.

Edwina este apropiată de sora ei mai mare, Kate Sharma (Simone Ashley). Povestește-ne despre relația lor specială?

CHARITHRA: Cred cu adevărat că adevărata poveste de dragoste din acest sezon este între aceste două surori, Kate și Edwina. Sunt suflete pereche. Suntem atât de condiționați în societate să credem că sufletele pereche sunt partenerii tăi romantici, dar nu cred că este adevărat. Și cred că pentru aceste două tinere, ele sunt totul pentru fiecare. Este important să arătăm legăturile strânse și relațiile care nu sunt numai romantice.

Soții Sharma și-au petrecut o mare parte din viață departe de societatea engleză, trăind în India. Cum influențează această experiență familia lor, mai ales pe măsură ce se întorc la Londra?

CHARITHRA:Este o întrebare dificil de răspuns, deoarece o mare parte din viața Edwinei a fost dedicată integrării în societatea engleză. Kate a antrenat-o mulți ani să fie debutanta perfectă.

Vedeți beneficiile de a fi în afara societății engleze și de a trăi în India. Aceste fete Sharma sunt mai libere și mai independente. Sunt puțin mai sălbatice. Dar au trăit, de asemenea, vieți asemănătoare cu fetele din Anglia, precum Penelope și Eloise – fiind instruite în dans, literatură și pian.

Edwina reprezintă ambele experiențe; libertatea și independența Indiei, dar și educația și cultura societății engleze.

Kate și Edwina sunt prinse într-un triunghi amoros complex cu Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Ne poți spune puțin despre dinamica dintre Anthony și Edwina în acest sezon?

CHARITHRA: Cred că Anthony și Edwina sunt, în mod obiectiv, cuplul perfect – din perspectiva societății, ei sunt “o potrivire făcută în rai”. Ei ar avea o relație de succes conform standardelor societății. Puteți înțelege perfect de ce Anthony merge după ea. Ar fi o mamă bună; ar fi o soție bună. Ar fi foarte plăcut.

Ceea ce lipsește este o conexiune amoroasă. Ei nu au acea scânteie, nu au chimie. Arată că dragostea nu este în controlul tău; nu este ceva ce poți forța sau modela. Ceea ce au Edwina și Anthony este foarte autentic și plăcut. Dar nu este neapărat dragoste romantică.

Cum a fost experiența de pe platou, să fii transportată în epoca Regenței?

CHARITHRA: Doamne, este uimitor. Locurile și costumele sunt incredibile. Atenția la detalii este foarte apreciată. Și cred că într-un spectacol ca acesta, ai atât de multe lucruri care te susțin și să te ajută să intri în pielea personajului.

De îndată ce îmi pun peruca și corsetul, mă transform într-adevăr în Edwina.

Totul face parte din procesul meu. Mă simt foarte răsfățată în departamentul de coafură, machiaj și costume. De asemenea, mi-a plăcut să dansez și să învăț despre bunele maniere ale vremii.

Scenele cu balul BRIDGERTON sunt fabuloase. Ne poți spune puțin despre cum este să înveți coregrafia și dansul?

CHARITHRA: Dansul a fost unul dintre aspectele de care am fost cel mai încântată să particip în acest sezon – dansul este de fapt unul dintre hobby-urile mele preferate. Întotdeauna mi-am dorit să fac dans de sală. Îl imploram pe coregraful nostru – Sean „Jack” Murphy, să mă pună în mai multe dansuri. Scenele cu mingea au fost, cu siguranță, un moment culminant pentru mine.

Cum a fost să filmezi celebra scenă Pall Mall de la Aubrey Hall?

CHARITHRA: Scena Pall Mall este cu siguranță cea mai așteptată scenă a sezonului. Știu că fanii sunt atât de încântați. Pentru mine, mi-a plăcut să filmez doar pentru că eram afară. Și a fost pur și simplu distractiv și jucăuș.
A fost o experiență de legătură – nu pot spune că am fost foarte buni, dar am încercat. Cine a fost cel mai bun jucător? Eu, evident. Poate nu. Probabil Luke Thompson. Dar cred că am fost aproape pe locul doi.

Curatorhttps://www.curatorialist.ro/
Oameni cu care împărtășim aceleași viziuni, oameni pe care îi admirăm și ale căror păreri și voce contează pentru noi. Oameni savvy în domeniul lor sau, pur și simplu, cu pasiuni și experiențe extraordinare, de dat mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here