Tendințe în manichiură pentru vara anului 2021

Durata: 2 minute

Se spune adesea că mâinile sunt o carte de vizită pentru fiecare dintre noi. De cele mai multe ori unghiile sunt cele care atrag atenția, așa că îngrijirea corectă și înfrumusețarea lor sunt esențiale pentru un aspect frumos și elegant.

Manichiura ajunsă la rangul de nail art este supusă și ea modei și tendințelor. Pentru a afla cum arată unghiile perfecte în vara anului 2021 am discutat cu Corina Scriba, Nail Artist & Trainer, fondatoare a platformei educaționale EduNails.

Minimalism și eleganță.

Sunt preferate nuanțele mate, simple, cu modele geometrice discrete sau cu detalii florale. De multe ori se optează ca modelul să fie doar pe una-două unghii pentru mai multă simplitate și eleganță.

Design floral.

Se mențin în topul preferințelor designul cu flori delicate, mici, flori realizate în stil umed pe umed (wet on wet în terminologia engleză) sau flori transparente, create în acuarelă. Pictura florală delicată, rafinată și, în același timp, sofisticată se pretează oricărui tip de unghie.

“Stilul umed pe umed are un design unic și elaborat ce lasă frâu liber creativității. Pictura umed pe umed este aplicarea vopselei de gel alb pe o suprafață umedă, nepolimerizată, de gel color. Rezultatul este că aceste culori se amestecă una cu cealaltă, formând treceri de culori spectaculoase. Este nevoie de practică pentru a învăța cum să controlezi pensula pentru a obține petale diafane” afirmă Corina Scriba.

Culori.

Combinația de culori alb si negru se potrivește foarte bine cu tendința minimalistă și conferă rafinament și stil. De asemenea, nuanțele bej, crem sau roz pudrat altfel spus “nude” sunt preferate pentru că ele conferă un aspect natural și elegant.

“Cu toate acestea, fiecare femeie își alege propria manichiură unică, în funcție de starea sau de personalitatea sa. Femeile moderne știu că unghiile frumoase și îngrijite sunt la modă în orice moment”, concluzionează Corina Scriba.

fotografii: Corina Scriba

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.