Intră în universul magiei cu noua colecție Harry Potter x H&M

Durata: 3 minute

Cine nu a urmărit cu plăcere aventurile ale personajelor ce populează universul magic creat de scriitoarea J.K. Rowling? Micii fani ai cărților și ai filmelor cu îndrăgitul magician Harry Potter se pot bucura de apariția unei noi colecții-capsulă Harry Potter x H&M.

Colecția cuprinde piese vestimentare de bază: tricouri, pantaloni, hanorace, rochii, pijamale, pulovere, lenjerie intimă, încălțăminte și accesorii, fiecare având elemente iconice care amintesc de Școala Hogwarts, de bufnița Hedwig și, în general, de lumea magică a lui Harry Potter.

Hainele din colecția Harry Potter x H&M sunt potrivite pentru înnoirea garderobei celor mici cu prilejul începerii noului an școlar.

În plus, pentru un look cu adevărat magic, copiii pot alege să își accesorizeze ținutele cu elemente simpatice din aceeași colecție: rucsac, umbrelă, sticlă pentru apă, breloc sau ochelari cu rame rotunde exact ca aceia ai lui Harry Potter.

Iar pentru joacă sau pentru punerea în scenă a diverselor aventuri inspirate din Harry Potter, sunt disponibile și costume-fantezie după modelul elevilor de la Școala de magie Hogwarts.

Întreaga colecție este realizată folosindu-se bumbac organic, reciclat sau achiziționat prin Better Cotton Initiative, ceea ce încadrează colecția în demersurile H&M de susținere a modei sustenabile.

fotografii: H&M

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.