Stradivarius x Bridgerton – colecția ce reinterpretează costumele de epocă din serialul Bridgerton

Durata: 2 minute

Stradivarius vine cu o veste de senzație pentru toate iubitoarele serialului Bridgerton (hint: acum pe Netflix se difuzează sezonul 2): o colecție întreagă inspirată de ținutele de epocă ale personajelor favorite din Bridgerton.

Stradivarius x Bridgerton pune în evidență tot ce iubim la Bridgerton: intrigile lor, bârfele lui Lady Whistledown, Ducele, personalitatea și independența protagonistelor feminine, faptul că a făcut posibilă o aristocrație multirasială și da, rochiile.

Look-ul de epocă este reinterpretat în ținute moderne, șic, iar universul floral al peisajelor spectaculoase din serial inspiră imprimeurile din această colecție. Pantalonii wide legs și corsetele coexistă cu rochiile mini cu mâneci bufante și piesele mai romantice.

StradivariusxBridgerton

Chef de joacă

Încearcă și filtrele Stradivarius ca să te simți pentru un moment vedeta serialului sau joacă și descoperă ce personaj ai fi.

fotografii: Stradivarius

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.