Noua colecție Nespresso x Chiara Ferragni

Durata: < 1 minut

Iubitori de cafea, am vești bune pentru voi! În acest început de vară, Nespresso a lansat, împreună cu antreprenoarea digitală de origine italiană, Chiara Ferragni, o nouă colecție, sub titulatura NespressoxChiaraFerragni.

Dacă o urmăriți deja pe Chiara (are aproape 24 milioane de urmăritori pe Instagram), știți că are un stil colorat și vesel, așa că espressoarele și accesoriile pentru cafea NespressoxChiaraFerragni nu puteau fi altfel decât… roz și jucăușe!

Alegerea Chiarei pentru cel mai recent parteneriat Nespresso are la bază pasiunea comună pentru cafea și eleganță.

“Cafeaua face parte din stilul meu de viață și sunt fană Nespresso de foarte mult timp. Mă bucur că prin această colaborare vom aduce un strop de eleganță și culoare ritualului de savurare a cafelei”, mărturisește Chiara.

Din noua colecție fac parte: un espressor, un accesoriu de spumat laptele, o cană de cafea din sticlă transparentă, o cană to-go și o selecție de capsule preferate ale Chiarei.

fotografii: Nespresso

 

 

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.