NOOR: haine cu capu-n nori, pur și simplu

Durata: 2 minute

Era aprilie 2019 când o rochie „tip sac, dar altfel” îmi atrăgea atenția pe Facebook. Postarea era a Alexandrei Bumbaș, o tipă din Sibiu pe care nu o cunoșteam în afara mediului digital. Era fix genul meu de rochie, așadar i-am scris că „vreau și eu!”.
La acel moment, Alexandra testa pe propria siluetă anumite tipare și încerca să vadă „cum ar fi dacă…?”

Ar fi că…. a început! Un an mai târziu, în plină pandemie, Alexandra Bumbaș și al ei mic mic atelier din Sibiu a început să realizeze la comandă câteva piese din materiale 100% naturale, în culori terne – le-ar spune unii, safe / neutre – le-ar spune alții.

Până la mijlocul verii 2020, în care nu prea mai înțelegeam ce e cu viața noastră, comandasem și primisem deja 5 tricouri/bluze simple, din in, în diferite culori și o rochie „tip sac, dar altfel”, precum postase Alexandra cu un an în urmă.

Toate aveau eticheta NOOR, produse în România, Sibiu, din materiale 100% naturale. Un mic business de familie, în care lucrurile se fac în tihnă, cu înțelegere, client service excelent și atenție pentru lucrul bine făcut.

Toamna târziu m-a găsit cu un palton drept, simplu, oversized, 100% lână, tot NOOR – anost ar zice unii, perfecțiune aș zice eu. Palton în care mi-am petrecut toată iarna, fără exagerare.

Acesta nu este un articol despre o colecție. NOOR nu lansează colecții. Are 3-5-7 modele pe care le realizează din materialul și culorile disponibile.
NOOR e genul de brand fără ads, fără influenceri.
NOOR are suflet. NOOR e Alexandra, o femeie spirit, cu a sa viața lină.

Punct.

Vezi piesele NOOR și comandă de aici: Facebook NOOR | Instagram NOOR

Îți place spiritul NOOR?

fotografii: NOOR

Andreea Cartu
Andreea Cartuhttps://curatorialist.ro/
Part time digital talent, full time mom, wife and human being. Am infiintat ALOMODA in 2008, CURATORIALIST venind acum ca un gand de refresh. Al meu, al tau, al timpului dedicat unui scroll cu scop.