O noapte în apartamentul lui Carrie din Sex and the City?

Durata: 4 minuteO veste extraordinară care le va da pe spate pe toate fashionistele fane ale Sex and The City: acum te poți caza în apartamentul lui Carrie Bradshaw!

Warner Bros. și AirBnb s-au aliat pentru a aduce încă o variantă inedită de a crea suspans și a ne face să fim tot mai entuziasmate și nerăbdătoare de continuarea care se filmează as we speak – Just like That – și au recreat celebrul apartament al personajului principal, care va fi disponibil pentru rezervări începând cu 8 noiembrie. Ce veste bună!

Apartamentul este unul recreat, exact ca platoul de filmare – aici vă voi dezamăgi puțin, căci apartamentul lui Carrie, precum e el prezentat în serial, nu există. Însă, decorul din serial a fost sursă de inspirație pentru cel recreat de Warner Bros. și pus la bătaie de AirBnb pentru cele mai înfocate fane – are structura celui din serial: patul, cărțile, mobila, verdele pereților, telefonul old school, paharul de Martini, ca legătură directă cu celebrul cocktail Cosmopolitan și mai ales dressingul lui Carrie și colecția parcă interminabilă de pantofi Manolo Blahnik.

Mai mult, biroul unde își petrecea serile scriind despre aventurile ei în the Big City este și acesta la locul lui, iar laptopul negru stă cuminte, așteptând poveștile savuroase ale întâlnirilor cu fel de fel de bărbați, disecate apoi cu cele mai bune prietene. Totul a fost gândit în detaliu pentru a crea experiența perfectă Sex and the City și a da ocazia fanelor să o trăiască întocmai. Ba mai mult, cele ce se vor caza aici sunt încurajate să probeze hainele din dressing, să își creeze propriile ținute și chiar pot apela la serviciile unui fotograf profesionist pentru a marca momentul.

Prețul unei nopți de cazare este de 23$, preț simbolic, reprezentând cei 23 de ani de la lansarea serialului ce a inspirat milioane de fete și femei din întreaga lume și se poate rezerva direct pe AirBnb.

Deja știți că sunt o mare fană a serialului, ba, mai mult, chiar m-am căsătorit în celebrii pantofi Manolo Blahnik, cei pe care Mr. Big i-a folosit drept inel de logodnă când a cerut-o pe Carrie.

Iar, dacă și voi sunteți fane la fel de înfocate precum sunt eu, atunci ceea ce urmează să vă recomand vine în completarea experienței Sex and the City la New York:

1. Fațada clădirii lui Carrie Bradshaw

Spuneam mai sus că apartamentul în sine nu există, însă fațada clădirii este cât se poate de reală, o găsiți pe 66 Perry Str (deși în serial localizarea era în Upper East Side); deși proprietara casei cu o așa fațadă faimoasă nu e tocmai încântată de sutele de turiști care vin să își facă o poză, merită să faceți o oprire acolo.

2. Brooklyn Bridge

Atunci când Miranda decide să dea o șansă relației cu Steve, aceștia își dau întâlnire tocmai pe celebrul pod care leagă Manhattan de Brooklyn; momentul e emoționant și foarte pitoresc, deci se cuvine o plimbare agale pentru a bifa și acest loc superb.

3. Central Park

Charlotte obișnuia să iasă des la alergat în Central Park, mai exact la Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir; ba chiar toate cele patru prietene apar într-un episod împreună acolo. Nu îl ratați!

4. Shop-ul Patriciei Field

Magazinul stylistei serialului, mintea fantezistă care a creat un personal memorabil, există în realitate și se poate vizita; nu doar atât, se poate face shopping exact cum ar face Carrie Bradshaw!

5. Magnolia Bakery

Unul din locurile devenite faimoase în toată lumea, după episodul în care Carrie îi povestește Mirandei de Aidan, savurând cupcakes: merită vizitat, căci produsele sunt absolut divine!

6. New York Public Library

Și, nu în ultimul rând, New York Public Library, locul unde Carrie visa să se căsătorească, acolo unde e și părăsită de Mr. Big, un loc emblematic atât pentru serial, cât și pentru oraș în sine. Se poate vizita de oricine, nunți însă nu se fac aici în viața reală. Dar e permis să visezi.

Sunt încă multe locuri care apar în serial și care se pot vedea atunci când vizitezi New York City și toate spun povestea uneia dintre cele mai frumoase și mai inspiraționale povești: prietenia dintre femei!

Sursa si imagini Vogue | Raluca Lazar Muresan: arhiva personala

PS: Sarah Jessica Parker este pe coperta Vogue US, numărul din decembrie 2021, ediție de colecție pentru nostalgice mileniale ca noi.

Raluca Mureșan
Călătoare, visătoare, iubitoare de frumos. Consultant în turism și marketing, specialistă în călătorii și vacanțe, mereu în căutarea celor mai interesante locuri și a celor mai frumoase povești. Scrie de pe plajă, din Dubai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here