milla milla – colecția de rochii primavară vară 2022

Durata: 2 minuteSezoanele trec și iată că suntem la al 2-lea articol despre rochiile cămașă MILLA MILLA. La începutul acestei săptâmâni, Ludmila Corlățeanu a lansat colecția de rochii primăvară vară 2022. Iar mie… recunosc că îmi era dor să urmăresc această ritmicitate a modei.

Colecția primăvară vară milla milla vine într-o continuare firească a celei anterioare, cu câteva schimbări deloc de neglijat. În acest nou sezon, Ludmila Corlățeanu profită mai mult de condei și dă mai multe opțiuni în forma gulerelor și a decolteurilor. Partea de jos nu scapă nici ea entuziasmului, venind cu propuneri de volane, pliuri, toate constituite în noi siluete, toate de inspirație 50s, un tribut adus feminității.

Dacă colecția nouă ar fi o carte, un film sau o călătorie, ce ar povesti ar ilustra?

Ludmila: Aceasta colecție este despre o dorință de-a mea: o călătorie de vară în Provence. Mi-am imaginat plimbările de seară cu bicicleta, cu miros de flori de levantică în aer, vizitele la piața localnicilor după pâine artizanală și legume, după-amiezile cu un pahar de vin alb rece, pacea, liniștea și cântatul greierilor…

Cred că cu toții tânjim după o normalitate pierdută și ne dorim să revină pacea și dragostea în lume…

Aceste rochii se pot combina perfect cu cele mai simple accesorii: genți și pălării de paie și cele mai comode încălțări: teniși de pânză, sandale sport, papuci…

Feminitatea este în a fi tu însuți: dezinvoltă, liberă, fragilă și autentică…

După 2 ani de pandemie și încoronarea hainelor de casa, ne propui o reîntoarcere la feminitate, la rochii ce ne scot din confortul interiorului – ca spațiu fizic.
Cât de mult ți-au lipsit aceste ocazii și expresii ale feminității și cum putem sa ne facem reîntoarcerea mai ușoară?

Ludmila: Eu voi începe prin a-mi relua plimbările prin București.. este orașul meu preferat și de fiecare dată când iau un Uber descopăr zone de care nu știam ca exista..
Și vreau să zic ca în ochii mei nu exista nimic mai frumos decât o femeie care se simte bine… Eu le vad în drumul meu spre birou, poartă rochii și teniși sau adidași, vorbesc la telefon sau citesc… sunt minunate toate… și mă bucur să le vad cum ele se descoperă pe sine și de aici le vine realizarea ca sunt frumoase în unicitatea lor.

2022 aduce în colecția milla milla și o rochie din organza, dedicată evenimentelor speciale din viața ta.

Și parcă pentru a dovedi încă o dată versatilitatea rochiei cămașă, Ludmila Corlățeanu o declină în multiple culori – de la alb la bej auriu și până la roșu și petrol. Totul menit pentru a acoperi tipologii variate de ocazii speciale și a stimula imaginația și îndrăzneala femeilor.

Vedeți aici întreaga colecție milla milla și spuneți-ne unde ați purta o rochie cămașă?

milla milla și crezul în rochii camașă. Colecție nouă 2021-2022

Andreea Cartuhttps://curatorialist.ro/
Part time digital talent, full time mom, wife and human being. Am infiintat ALOMODA in 2008, CURATORIALIST venind acum ca un gand de refresh. Al meu, al tau, al timpului dedicat unui scroll cu scop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here