Iris Apfel x H&M – noua colecție ce demonstrează că stilul nu are vârstă

Durata: 3 minutePersonalitate unică și recognoscibilă pentru domeniul modei, Iris Apfel este sursa de inspirație pentru noua colecție Iris Apfel x H&M, care va fi disponibilă exclusiv online din 31 martie.

Colecția este un omagiu pentru cei 100 de ani împliniți de Iris Apfel și se caracterizează prin imprimeuri contrastante, un curcubeu haotic de culori încântătoare și accesorii extravagante, în total acord cu crezul “more is more”.

Iris Apfel

Cine este Iris Apfel?

Iris Apfel este o femeie de afaceri, designer și fashion icon. În 1950, împreună cu soțul ei,  Carl, Iris a inițiat un business în domeniul textilelor, de care s-a ocupat până în 1992.

Cunoscută în unele cercuri ca „Prima Doamna a țesăturilor”, a transformat imprimeul într-o operă de artă, a combinat fiecare culoare de sub razele soarelui și a stăpânit estetica „more is more”. Celebrele sale ținute excentrice au fascinat și au inspirat generații de entuziaști ai modei din întreaga lume.

„Stilul vine din interior. După ce ți-ai găsit sinele, îți vei găsi stilul.” – Iris Apfel

În 2019, a debutat și ca model pe podium la venerabila vârstă de 97 de ani, ceea ce demostrează încă o dată că stilul nu ține de vârstă, ci de atitudine.

Cum arată noua colecție Iris Apfel x H&M

Flori, franjuri și broaște; păstăi de mazăre, imprimeuri și perle; scarabei, broșe și funde; lanțuri, talismane și culori – acestea ar fi elementele definitorii ale noii colecții ce reprezintă perfect stilul flamboaiant al Iris Apfel.

Piesele colecției respectă și principiul circularității, fiind gândite să reziste în timp, iar materialele provin din surse sustenabile sau reciclate.

fotografii: H&M

Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here