unconcert NAVI – Lacrimi de unicorn. Concert de lansare al noului EP al artistei

Durata: < 1 minut
Vineri, 9 Decembrie, în spațiul plin de artă și magie de la unteatru, NAVI vă invită la concertul de lansare al noului ei EP, “Lacrimi de Unicorn”.
După “Songbird” (2017), “Lacrimi de Unicorn” este cel de-al doilea material discografic al artistei, compus în întregime de ea – și totodată primul în limba română.
“Vă aștept pe 9 decembrie la lansarea EP-ului meu, <Lacrimi de Unicorn>, o colecție de cântece despre clipe și povești imposibile, despre linia subțire dintre realitate și vis, pe care o trecem uneori cu muzica potrivită, cu oamenii care merită, pentru lucrurile care ne inspiră.

Unicorni suntem fiecare, când alergăm după tot ce ne-a spus lumea că nu merităm, că nu se poate, că n-are cum. Unicorn mă simt și eu, când țin cu încăpățânare și cu sufletul plin de stele de visele mele – și nu mă las până nu le văd împlinite!”, spune cântăreața.

Deja au fost lansate două single-uri de pe EP, mai precis “Universuri Paralele”  și “Lista de dorințe
NAVI va fi acompaniată de trupa ei: Cristian Tatarici – tobe, Alexei Nichiforof – bass, Andrei Grigore – chitară electrică, Mihai Cosmescu – chitară acustică, Costin Raia – clape, Marian Nica – sunet.
Alături de NAVI pe scenă vor mai urca invitații speciali Cezar Hăbeanu și Mihai Cosmescu.
rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721268516

NAVI: După toate greutățile (sau în ciuda lor) să rămâi TU

 

Curator
Curatorhttps://www.curatorialist.ro/
Oameni cu care împărtășim aceleași viziuni, oameni pe care îi admirăm și ale căror păreri și voce contează pentru noi. Oameni savvy în domeniul lor sau, pur și simplu, cu pasiuni și experiențe extraordinare, de dat mai departe.