Tom Daley – de la medalia olimpică de aur pentru scufundări la brandul propriu de tricotaj DIY

Durata: 2 minute

Când pasiunea nu are limite, lucruri frumoase se întâmplă. Este și cazul lui Tom Daley, scufundătorul britanic premiat cu aur la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, care tocmai și-a lansat propriul brand de tricotaje DIY, sub numele Made With Love by Tom Daley.

De la pasiune la business

Tom Daley are 27 de ani și are un palmares de medalii la scufundări în diferite competiții mondiale. În 2020, el și-a descoperit un hobby de care s-a îndrăgostit iremediabil: tricotatul, de care este și foarte mândru. Nu de alta, dar, în timpul Jocurilor Olimpice, el a fost fotografiat pe când se relaxa tricotând o gentuță pentru medalia pe care tocmai o câștigase!

Din pasiunea pentru tricotat și tricotaje, Tom a lansat un brand propriu, prin care își propune să îi învețe și pe ceilalți să iubească arta tricotatului. Astfel, în magazinul său online nu vei găsi tricotaje gata făcute, ci kituri de tricotat pe care să le faci chiar tu!

Cum funcționează

Conceptul propus de Made With Love by Tom Daley este unul de tip DIY: intri pe site, îți alegi modelul dorit (de la pulovăre la veste, șosete, păturici, fulare și jucării) și primești acasă kitul de tricotat – planul de lucru și firele (pe culori) care îți sunt necesare.

Fiecare model are semnalizat gradul de dificulatate (sunt patru nivele) astfel încât să știi cum să îți alegi creația de tricotat în funcție de cât de bine te pricepi la asta. Smart, nu-i așa?

fotografii: site Made With Love by Tom Daley

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.