PLAY! – noua colecție jucăușă by KAN

Durata: 2 minute

Brandul românesc de modă KAN lansează o nouă colecție intitulată PLAY!, ce îmbină stilul chic cu notele jucăușe, culorile vii și materialele sustenabile.

Culorile pastelate (roz, galben, turcoaz, verde, bleu) și printurile ludice se regăsesc în cele peste 60 de piese feminine, de la rochii, la salopete din in, fuste sau topuri. Talia marcată, volanele subtile și fundele supradimensionate sunt elementele recognoscibile ale colecției.

Mixurile de sacou și pantaloni scurți din in sunt o alternativă classy pentru această primăvară. De la look-uri romantice, la un power suit reinterpretat în cel mai pur stil KAN, colecția PLAY! domină noul sezon cu o abordare fresh și versatilă.

Reafirmarea sustenabilității

Manuela van Vloten-Sabarez, designerul KAN, continuă angajamentul sustenabilității asumat încă de la începuturile brandului, de a crea haine unice, dar în același timp prietenoase cu oamenii, animalele și mediul înconjurător.

Astfel, materialele pieselor din colecția PLAY! provin de la furnizori europeni de renume, certificați pentru producția materialelor textile organice. Inul ce predomină în colecție este vopsit natural și 100% biodegradabil, în timp ce bumbacul provine de la unul dintre cei mai mari producători de textile din UK.

Printurile ce întregesc colecția sunt create printr-un proces specific de producție, certificat Oeko-Tex pentru fiecare pas al lanțului de prelucrare a materialului.

Unde găsești noua colecție PLAY!

Piesele sunt disponibile pentru publicul din România, dar și din afara țării pe magazinul online, dar și pe platforme online precum About You, Zalando, Fashion Days și Plain Tiger.

fotografii: KAN

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.