Noua colecție „Rooted in comfortable elegance” by Atelier Hamza

Durata: 2 minuteSub deviza „Rooted in comfortable elegance„, Atelier Hamza a lansat o nouă colecție de haine pentru femei, bărbați și copii, care se remarcă prin detaliile brodate, materialele premium și finisajele impecabile.

Piesele din noua colecție păstrează stilul minimalist și confortabil, oferind articole vestimentare clasice reinventate în stilul Hamza: hanorace, treninguri, bluze cu mânecă lungă, jachete, pantaloni din fâș, tricouri, toate având detalii brodate care le oferă distincție și personalitate.

 

    
Hainele Hamza au un fit supradimensionat, care să ofere comfort în purtare și să se potrivească oricărei siluete.
     
 

Colecția are și câteva piese pentru copii: hanorace, tricouri, pantaloni care păstrează aspectul supradimensionat (ceea ce le face să poată fi purtate mai mult timp), materialul premium și detaliile brodate.

    

fotografii: Atelier Hamza

Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here