Irina Schrotter și Tex lansează o colecție-capsulă, prima dintr-o serie dedicată creatorilor români

Durata: 2 minute

Irina Schrotter x Tex este numele sub care s-a lansat prima colecție-capsulă realizată de brandul Tex în colaborare cu un designer român, Irina Schrotter. Cele 12 piese din colecție sunt deja disponibile în toate hipermarketurile Carrefour și în magazinul online. Inițiativa Tex de a colabora cu creatori de modă din România are la bază ideea încurajării, susținerii și promovării artiștilor locali.

Colecțiile Tex semnate de creatori români de modă propun piese cu personalitate, la un preț accesibil, venind în întâmpinarea femeilor care își doresc ținute cu stil, dar care nu dispun de un buget pentru articole vestimentare de designer.

Cum arată colecția de vară 2021 Irina Schrotter x Tex

Colecția se adresează femeilor moderne, active, care își doresc să transmită o poveste prin intermediul ținutelor pe care le poartă.

Ne-am jucat cu dungi, panglici, croieli oversized, texturi prietenoase cu mediul și pielea ta și culori ușor de combinat. Ne-au inspirat vacanțele tale, după-amiezile în care ieși în oraș cu prietenele, zilele pline în care alergi de dimineața până seara, nopțile călduroase în care dai o tură prin oraș. Poate îți iei și bicicletă!”, spun inițiatorii despre colecția Irina Schrotter x Tex.

Piesele colecției sunt, în majoritate, din materiale naturale, la pantaloni și fuste fiind folosite și fibre sintetice. Culorile de bază sunt neutre: alb, negru, bleumarin, dar există și câteva piese colorate (portocaliu) și cu dungi, toate fiind potrivite pentru ținutele relaxate de vară.

Hainele din colecția Irina Schrotter X Tex sunt disponibile în măsurile S, M și L și au prețuri cuprinse între 59.99 RON și 99.99 RON.

Ce alt designer român ți-ar plăcea să lanseze o colecție-capsulă împreună cu Tex?

fotografii: Carrefour – Tex

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.