Grijă pentru tine și pentru ai tăi | YOXO

Durata: 3 minute

Când fiul meu era micuț și îi spuneam “Te iubește mama”, am realizat că acest “te iubesc” este poate prea abstract pentru el. Atunci îi explicam că te iubesc înseamnă că avem grijă de el, că avem grija unii de ceilalți și îi povesteam cum facem asta.

A avea grijă de altcineva devine “grija” principală a unei mame și, de cele mai multe ori, în vâltoarea cotidianului, această grijă ia forma concretă a unei liste consistente de TO DO-uri. Dintre care mai diverse, urgente, unele problematice și altele recurente.

Și cum aceste to do-uri grijulii sunt un noise constant în capul nostru, plus rezolvarea multora este destul de time consuming – ce bine că putem automatiza câteva dintre ele. Și ni le luam de pe cap, pe scurt.

Din fericire, multe lucruri bune s-au întâmplat în ultimii ani datorită evoluției tehnologiei. App-uri la dispoziția degetului nostru pentru a comanda orice și a ne scuti de căutări prin mall-uri, home bank-ing’uri pentru plăti și dat skip statului la ghișeu, dar și app-uri pentru a ni-i aduna pe toți ai noștri alături și de a avea grijă de ei mai ușor.

În aceasta ultima categorie bag și cea mai recentă opțiune de la YOXO – serviciul digital de telefonie mobilă la care am migrat de câteva luni și despre care am povestit anterior aici.

Apropo, în 3 luni de YOXO, cât au trecut de la portare și până acum, am economisit 450 lei – diferență reprezentată de costul lunar al abonamentului vechi versus YOXO – 39 lei /lună.

Pe lângă acest beneficiu financiar, YOXO îmi aduce bile albe și capitolul grijă.

Grija fata de cei apropiați și grija fata de mine prin ajutorul dat la eficientizarea plății serviciului de telefonie.

Concret: „Mai multe numere pe același cont”

YOXO a introdus funcționalitatea „Mai multe numere pe același cont” ce îmi permite să adaug noi numere de telefon sub același cont și, astfel, să pot gestiona numerele celor dragi.

O funcționate extrem de utilă pentru cei ce poartă grija mai multor abonamente de plătit și / sau cartele de reîncărcat.

 

Exemplu:

  • părinți care gestionează abonamentele copiilor
  • adulți care gestionează abonamentele dintr-o gospodărie
  • și / sau ale părinților ori rudelor în vârstă

La YOXO am putut alege din 3 opțiuni de preț, cel mai mic fiind 19 lei, cel mai mare 39 lei – pentru fiecare dintre cei dragi, în funcție de nevoile și lifestyle-ul lor.
Iar flexibilitatea de a cumpăra punctual xxGB de net pentru o sumă modică, îmi dă siguranța că voi plăti doar dacă și cât consum.

Beneficiul major de care eu mă bucur la YOXO – pe lângă costul lunar foarte mic, lipsa perioadei contractuale și a surprizelor neplăcute reprezentate de costul suplimentar – este că YOXO are grija și de timpul meu și îmi scurtează lista de TO DO-uri despre care povesteam.

Pe x ale lunii, YOXO retrage automat banii de pe card, salvând astfel timpul logării și efectuării plății în diferite aplicații.

Dar ne și scutește de multiplele sms-uri primite cu: valoarea facturii, reminder că e scadentă, reminder telefonic că am depășit termenul de plată. Totul culminând cu întrebarea despre „motivul neplății”. “Am uitat!”, un răspuns sincer, care îi dezarma complet, la o întrebare intruzivă, uitându-mă acum în urmă.

Despre noua funcționalitate „Mai multe numere pe același cont” regăsiți detalii aici: https://www.yoxo.ro/adauganumar/

Iar acest tutorial complet vă va arăta pașii simpli de urmat.

 

În această perioadă, până pe 28 februarie, fă un gest de grija pentru tine și ceilalți și oferă cadou un YOXO pentru cei dragi.

Luna asta ai două abonamente la preț de unu – pentru că atunci când adaugi un alt număr de gestionat în aplicația YOXO, primești prima lună gratuit.

Cu YOXO profităm de avantajele lumii digitale ca să ne putem bucura în offline alături de cei dragi!

 

articol realizat cu sprijinul YOXO
Curator
Curatorhttps://www.curatorialist.ro/
Oameni cu care împărtășim aceleași viziuni, oameni pe care îi admirăm și ale căror păreri și voce contează pentru noi. Oameni savvy în domeniul lor sau, pur și simplu, cu pasiuni și experiențe extraordinare, de dat mai departe.