We Are Phoenix, o inițiativă antreprenorială by Ada Galeș

Durata: 4 minute

Dacă iubești produsele artizanale pentru corp și pentru casă, atunci trebuie să știi mai multe despre We Are Phoenix, brandul inițiat în 2020 de actrița Ada Galeș, alături de coechipierele sale. Un proiect de antreprenoriat feminin cu o frumoasă poveste de curaj și idealism.

Și pentru că suntem în perioada căutării cadourilor pentru cei dragi, vizitează magazinul online We Are Phoenix și poate vei găsi the perfect match.

We Are Phoenix
Ada Galeș, fondatoare We Are Phoenix

Ada Galeș este din Brașov și face parte din generația nouă a actorilor români talentați, primind Premiul Uniter pentru debut în 2016. În acest moment, joacă la Teatrul Național din București și o puteți vedea în filme, alte spectacole de teatru din țară sau spectacole independente.

În momentul pandemiei, Ada a răspuns incertitudinilor momentului cu entuziasmul și energia care o caracterizează. Astfel, în 2020 a lansat proiectul antreprenorial We Are Phoenix, un atelier artizanal de produse pentru îngrijirea corpului și pentru casă.

we are phoenix

Căutam de ceva vreme un spațiu în care să pot testa ideea de antreprenoriat și căutam să încep cu ceva despre mine. Cu un produs care să îi bucure pe oameni, dincolo de orice altceva„, povestește ea.

În acest proiect, Ada și-a adus persoane dragi: mama (Antoneta Galeș) și prietenele (Aureliana Popa și Alexandra Tampa) care împărtășesc aceeași viziune de a crea produse pentru corpul și spațiul personal, benefice pentru starea de bine și pentru sănătate, dar și pentru planetă (produsele sunt vegane, nu conțin parabeni sau organisme modificate genetic).

Povestea numelui

We Are Phoenix

Cu toții știm legenda păsării Phoenix ce renaște din propria cenușă. Pentru Ada, a devenit un simbol aparte și reprezintă sinele nostru în continuă schimbare, călătoria interioară către propria descoperire și re-descoperire.

Fiecare dintre noi are capacitatea să renască din propria cenușă. Am încercat ca produsele banale, pe care le folosim în fiecare zi, să devină un sprijin din exterior spre interior al drumului pe care îl avem de parcurs spre a avea o relație bună cu noi înșine”, spune Ada.

We Are Phoenix

Produsele We Are Phoenix

We Are Phoenix este despre corp, casă și starea de bine. Dar și despre o afacere mică, locală, susținută integral de femei, artizanală și sustenabilă.

Produsele We Are Phoenix conțin doar ingrediente naturale, sunt realizate manual și se împart în trei mari categorii:

  • produse pentru casă – lumânări și ceară parfumate, difuzoare de cameră cu bețișoare, odorizant de litieră pentru iubitorii de pisici
  • produse pentru baie – gel de curățare, bombe și sare de baie, săpunuri
  • produse pentru corp – creme, scrub-uri și uleiuri.

We Are Phoenix

We Are Phoenix

We Are Phoenix

Foloseam multe lumânări și încercam tot felul de produse de care eram nemulțumită. Îmi doream ceva care să aibă un miros perfect și să ȚINĂ :), lumânări care să umple o cameră întreagă, bombe de baie care se rotesc și plutesc în apă, scrurburi pe care să le și termin. Pentru că e ceva foarte intim și cred că contactul cu corpul aduce asta în noi„, povestește Ada.

Cum arată un ritual de îngrijire perfect în viziunea Adei?

Grijă și blândețe. Calitatea timpului petrecut. Capacitatea de a-ți da ceea ce ai nevoie. Răsfăț. Asta într-un sens metaforic.

Concret, pentru mine, înseamnă timp pe care mi-l ofer, fără să am pretenții de productivitate. Cea mai mare grijă, care mă umple de putere este să aprind o lumânare happiness, wisdom sau magic dacă tot se răcește și să citesc. Mirosul umple toată casa, iar eu știu că dacă mă simt în siguranță cu mine, o să pot să depășesc orice disconfort„, spune ea.

Planurile pentru 2023

Ada își dorește ca proiectul să continue să existe (nu e ușor să i se aloce timp, fiecare membră din echipă are și un alt job) și mai ales să crească. Și crede că așa se va întâmpla, pentru că feedbeck-ul clienților este foarte bun, ceea ce constituie cea mai bună motivație de a continua treaba bună făcută până acum.

fotografii: Ada Galeș

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.