Lunet Eyewear – ochelari cu design și personalitate

Durata: 2 minute

Dacă porți ochelari, cu siguranță te-ai confruntat cu lungul și costisitorul proces de a-ți face o pereche de ochelari potriviți, atât din perspectiva dioptriilor, cât și a găsirii acelor rame care să arate și bine, dar care să ți se și potrivească perfect. Plecând de la această premisă, în 2019, frații Ștefan și Alexandru Gugurel, ei înșiși purtători de ochelari, au pus bazele unui business care să revoluționeze modul în care îți poți achiziționa ochelarii.

Brandul se numește Lunet Eyewear și funcționează, preponderent, ca magazin online, dar dispun și de un magazin fizic în care te poți programa la un consult pentru determinarea gratuită a dioptriilor sau pentru probarea ramelor de ochelari.

Ochelarii Lunet Eyewear au un design original, creat chiar de către frații Gugurel, iar producția efectivă se face în Italia, într-o fabrică specializată. Ai la dispoziție o gamă largă de ochelari de vedere și de ochelari de soare.

Inovația Lunet Eyewear

  1. Simplificarea procesului de achiziție a ochelarilor de către client, prin eliminarea intermediarilor care încetineau procesul și măreau nejustificat de mult costurile finale pentru client.
  2. Costul accesibil – orice pereche de ochelari Lunet Eyewear costă 480 lei, indiferent de dioptrii sau de ramele alese.
  3. Achiziția facilă de către clientul final – direct de pe site, cu câteva click-uri, dacă știi ce dioptrii ai nevoie, dai comandă online și aștepți ochelarii acasă. Dacă este necesar și un consult pentru depistarea dioptriilor, poți apela la optometristul Lunet Eyewear.

Ultima noutate Lunet Eyewear este serviciul “Home-try” prin care poți proba, timp de 4 zile, la tine acasă 4 modele de ochelari, la alegerea ta. Livrarea și returul sunt gratuite.

Tu ce experiență ai avut cu achiziția ochelarilor de vedere?

fotografii: Lunet Eyewear

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.