Noua colecție de eșarfe „Mom, You are Perfect” by Andrea Tincu

Durata: 2 minute

De când mă știu, ziua de 8 martie a fost asociată în mintea mea mai degrabă cu ziua mamei decât cu ziua femeii, în general. Dacă de multe ori suntem prinși în vâltoarea vieții de zi cu zi, 8 martie este un prilej bun pentru a ne arăta prețuirea pentru mamei în viața noastră.

Pentru a marca această dublă celebrare, femeia și mama, designerul Andrea Tincu a lansat o colecție de eșarfe intitulată „Mom, you are perfect”, un omagiu dedicat iubirii fără limite și frumuseții mamelor de pretutindeni.

Eșarfele din colecția dedicată mamei sunt disponibile în patru variante: Roz feminin, Bleu pastel, Lila și Piersică fină. Silueta mamei îmbrățișând copilul este reprezentată minimalist și este încadrată într-o inimă, în care se regăsesc elemente specifice zilei și nopții.

Compoziția a fost astfel aleasă pentru a semnifica faptul că mama este mereu alături, zi și noapte, de copilul ei. Un alt element simbolic este floarea de garoafă, ca emblemă a sărbatoririi zilei mamei.

Grafica eșarfei a fost realizată de către designerul Andrea Tincu în tuș, fiind inspirată din linia grafică specifică lui Pablo Picasso, apoi prelucrată digital și imprimată pe mătase.

Eșarfa „Mom, You are Perfect” poate fi un cadou perfect prin care să îi arăți mamei recunoștința și dragostea.

Ceea ce este și mai fain e că eșarfa vine deja într-o cutie tip cadou și se poate personaliza cu numele persoanei care o va primi sau cu inițialele dorite. În plus, se poate opta și pentru o felicitare cu mesaj.

fotografii: Andrea Tincu

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.