Noua colecție de bijuterii Moogu inspirată de simboluri celeste

Durata: 2 minute

A Tale of a Thousand Stars. Așa se intitulează primul capitol din Tales of MOOGU, noul concept creativ semnat Andreea Mogoșanu, menit să sublinieze valorile fundamentale ale brandului: curajul de a-ți spune propria poveste și de a străluci asemenea celui mai superb astru.

Moogu este un brand românesc de bijuterie contemporană, lansat de Andreea Mogoșanu în 2013, construit pe o pasiune pentru metale prețioase și promovând un design unic de bijuterii, inspirat de natură, geometrie, expresionismul formei și al suprafețelor.

Noua colecția „A Tale of a Thousand Stars” este alcătuită din opt bijuterii atemporale, cu simboluri celeste, realizate din aur galben de 14K și decorate cu diamante: pandante, brățări și cercei.

Fiecare piesă din colecție poartă un nume simbolic și spune o poveste care te inspiră atunci când o porți.

Steaua Nordului este alături de tine și îți indică mereu calea, chiar și în cele mai întunecate nopți, Semiluna scoate la iveală spiritul tânăr și face ca visele tale să prindă un elan adolescentin, Eclipsa te provoacă să descoperi misterele lucrurilor care te înconjoară, fațetele ascunse pe care poate nu le-ai observat, Soarele îți trezește la viață energia creatoare, el însuși fiind inteligență cosmică, Ceasul Solar îți amintește de valoarea fără de preț a fiecărei clipe și de importanța măsurii acesteia, Steaua Fermecată îți șoptește că trebuie doar să crezi în tine pentru a-ți îndeplini dorințele, iar Calea Lactee îți dezvăluie magia propriei povești.

Piesele din noua colecție pot fi achiziționate din showroom-ul MOOGU (Strada Ion Brezoianu nr.4) sau pot fi comandate online pe https://moogustore.com/.

fotografii: Moogu

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.