Moșia Corbeanca îți pregătește o vară cu surprize în aer liber

Durata: 3 minute

Din seria locurilor de petrecut timpul liber, astăzi ne oprim la Moșia Corbeanca, un spațiu inedit care combină peisajul rural de pe malul Lacului Corbeanca și activitățile relaxante pentru întreaga familie, mâncarea bună și evenimentele tematice. Cel mai fain este că, spre deosebire de un local obișnuit, la Moșia Corbeanca poți petrece o zi întreagă cu familia și prietenii.

Ca să știți cum vă faceți programul în perioada următoare, i-am întrebat pe cei doi “moșieri”, Bogdan Doltu și Călin Cîndea, ce surprize le pregătesc vizitatorilor în această vară.

“După mai mult de un an în care oamenii au fost precauți și au evitat să iasă din casă și să se întâlnească cu cei dragi, am observat o cerere în creștere pentru un spațiu sigur, unde să se poată întoarce treptat la activitățile care le făceau plăcere în trecut. Odată cu creșterea ratei de vaccinare și relaxarea măsurilor sanitare, oamenii vor chiar mai mult decât înainte de pandemie să iasă în oraș, să bea ceva cu prietenii și să își asculte artiștii preferați.

Moșia Corbeanca este exact un astfel de spațiu. Cu peste 9.000 mp de iarbă verde, mese cu distanțare în aer liber, loc de joacă pentru copii, băutură bună și mâncare adevărată. De aceea, pregătim mai multe evenimente pentru vara aceasta, de la concerte acustice și picnicuri, la weekend-uri tematice, în cadrul cărora vizitatorii noștri au ocazia să se relaxeze în natură, într-un context sigur.”, declară Călin Cîndea, Moșier.

Surprizele verii la Moșia Corbeanca

Seria de concerte “Serate Acustice”. O serie de concerte susținute de trupe românești, care se vor desfășura la fiecare două săptămâni în aer liber, pe pajiștea de pe malul lacului. Pe 17 iunie dă startul Trupa Coma (mai multe despre bilete, aici). La concerte vor putea participa 300 de persoane (30% din capacitatea spațiului pentru ca oamenii să poată sta relaxați în condițiile pandemiei).

Al doilea concert din serie va fi susținut de Adrian Despot & Cezar Petrescu, Vița de Vie Acu2tic & Țapinarii, pe 1 iulie.

Mai sunt pe listă The Mono Jacks, Byron, Robin and The Backstabbers, Jurjak, Omul cu Șobolani pentru care nu s-au stabilit datele, așa că stați cu ochii pe pagina Moșiei sau pe site-ul lor pentru detalii.

Picnicul nocturn cu ocazia Perseidelor (în jurul datei de 12 august) este un eveniment inaugurat anul trecut și care a înregistrat un mare succes, așa că anul acesta revine cu a doua ediție. Departe de poluarea luminoasă a Capitalei, la Moșia Corbeanca se poate admira un adevărat spectacol de stele și meteoriți. Singura condiție este să fie cer senin. Anul trecut au fost câteva sute de participanți.

Aniversarea Moșiei – pe 15 august se vor împlini 4 ani de la inaugurare. Dacă vrei să fii alături de echipa Moșiei, poți sărbători alături de ei. Se va pregăti mâncare de sărbătoare și se va sta la povești cu prieteni vechi, dar și noi.

Accesul la Moșia Corbeanca se face doar cu rezervare, deoarece capacitatea este în continuare limitată, pentru siguranța tuturor. Așa că, dacă intenționezi să petreci o zi aici, rezervă din timp.

fotografii: Moșia Corbeanca

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.