Ghid de nunți | 3 x hambare pentru petreceri boeme în aer liber

Durata: 3 minute

Când planificam nunta, îmi doream un local de tipul “hambar”. Acum cinci ani, aveam unul singur pe listă, primul din aceasta. În final, am optat pentru un loc central, în București, pentru o nuntă intimă, de 50 de persoane, dacă te interesează. Dacă ești și tu în căutarea unui spațiu diferit, alternativă la localurile tradiționale de nunți, unde să te bucuri mai mult de natură, găsești mai jos trei opțiuni pentru 2022.

Recunosc că până acum cinci ani, țineam pasul cu tendințele în materie de nunți anual, “poate-poate” și “ca să nu fiu prinsă nepregătită”. Și mă bucur să observ că și în 2022 tendința nunților outdoor continuă, mai ales luând în considerare perioada pandemiei.

Petrecerile în grădină sunt romantice și sustenabile oricum și oricând. Iar dacă mai adaugi în cadru și luminițe magice, focuri, covoare și canapele din catifea, cu siguranță vei avea parte de o zi ca în povești. În plus, unele variante îți propun să transformi experiența unei “zile mari” într-un “weekend de neuitat”.

Articolul face parte din seria de recomandări #NunțiCuratorialist gândit să îți aducă sugestiile noastre care să te ajute să ai nunta pe care ai visat-o întotdeauna.

#1 The Wedding House

ghid de nunți

Se află în Poiana lui Stângă, în Giurgiu (Vânătorii Mici), la aproximativ 50KM de București. Dacă te gândești la o petrecerea de weekend, poți opta să faci evenimentul în grădină, iar seara să rămâi să dormi alături de câțiva prieteni în zona „The Camp”. Locul este perfect pentru evenimente de 100+ invitați. Recomand să mergi pe site-ul lor, unde fotografiile sunt făcute de Deer’s Photography și sunt mi-nu-na-te.

„Sperăm că se va sfârși cât de curând conflictul și vom avea parte de vremuri mai bune, în care să sărbătorim iubirea în pace.” – echipa The Wedding House

#2 The Barn

Nunți Curatorialist

Se află la aproximativ 180KM de București, în Gura Siriului, Buzău și face parte din proiectul Hadar Chalet. Este primul hambar lansat pentru evenimente în țară, încă din 2015. El propune un spațiu rustic, elegant, unde pot petrece 100+ invitați. Echipa pune la dispoziție și cazare pentru aproximativ 40 de invitați, iar pentru ceilalți se găsesc opțiuni în apropiere. Fotografia este făcută de BeLight.

„Cele mai importante tendințe ale anului 2022 sunt cele pe care le-am promovat la Chalet încă de la început: microweddings și destination weddings. După doi ani de astenie, mulți miri își doresc să sărbătorească doar cu cei mai apropiați și, eventual, într-o locație mai departe de casă, unde se pot bucura pe îndelete de eveniment și să rămână ca amintire imagini spectaculoase. Nimic nu se compară cu un wedding weekend.” – echipa Hadar Chalet

#3 Hambarul Narrative

Nunți Curatorialist

Se află în Pădurea Snagov, mai exact în Ciolpani, Ilfov, la aproximativ 40KM de București. Este un loc feeric unde poți petrecere până în zori și să faci câtă gălăgie dorești. Este ideal pentru evenimente de peste 200 de invitați.

„Mirii noștri sunt super cool. Își doresc o petrecere relaxată, alături de cei mai dragi, în mijlocul naturii, dar totuși aproape de București. O petrecere care să fie în primul rând despre ei și lucrurile care îi fac fericiți. Avem cupluri care recreează atmosfera unui festival, cu food trucks și live cooking. Iar altele care organizează nunta într-o zi de luni și primul fel de mâncare servit va fi tortul.” – echipa Narrative

Dacă urmează să te pregătești pentru o nuntă, mi-ar plăcea să îmi lași în comentarii mai jos ce tradiții păstrezi.

foto principală via PEXELS

Elena Vrabie
Elena Vrabie
Port multe pălării și învăț în fiecare zi despre viața de femeie, mamă, soție, iubitoare de patrupede și jurnalist Millennial cu o experiență de 10 ani în domeniu. Când nu scriu, vloguiesc! #alwaysoptimising