Fundația Calea Victoriei – Târg de Crăciun și cursuri cu reducere

Durata: 2 minute

Pentru că tot vine sfârșitul anului și mai toți ne facem un bilanț al realizărilor din anul care tocmai se încheie, iată că poate e o idee să pui pe lista rezoluțiilor din 2022 să te ocupi mai mult de auto-dezvoltare. Și cum poți să înveți mai multe și să te dezvolți dacă nu prin cursuri?

Și nu orice cursuri, ci acelea pe care mereu ți le-ai dorit și poate le-ai amânat, cursuri în domenii frumoase ca și pasiunile tale.

Iată de ce Târgul de Crăciun organizat de Fundația Calea Victoriei pe data de 11 decembrie vine la fix în această perioadă în care vrem să ne facem nouă sau celor dragi un cadou mai altfel.

Cu ce te întâmpină Târgul de Crăciun

Intitulat sugestiv „Târgul de Crăciun 2021 – Cadouri şi delicatese culturale” va avea loc la sediul Fundației din strada C.A.Rosetti nr 47, între orele 11-19.

Cu această ocazie, Fundaţia Calea Victoriei îţi oferă o reducere de 25% la toate cursurile din luna ianuarie 2022. Promoţia este valabilă în perioada 7-11 decembrie şi poţi alege cele mai interesante cadouri: cursuri pentru timpul liber, experienţe minunate pentru prieteni şi familie!

Pentru a facilita oferirea de cursuri drept cadou de Crăciun, Fundația Calea Victoriei a pregătit un voucher festiv, numai bun de dăruit.

Cursuri cu discount

Dintre cursurile care au discount îți enumerăm doar cîteva, restul le poți descoperi accesând site-ul Fundației Calea Victoriei:

În cadrul Târgului, vei mai găsi și alți expozanți – artişti, artizani, visători şi creatori de obiecte, poveşti şi experienţe de la care să alegi cele mai inspirate cadouri de Crăciun. Detalii despre expozanți găsești aici.

Intrarea este liberă, publicul având acces în baza certificatului verde sau a dovezii de trecere recentă prin boală.

fotografii: Fundația Calea Victoriei

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.