Electric Castle revine pe scena festivalurilor autohtone de muzică cu o ediție specială

Durata: 2 minute

La doi ani de la desfășurarea ultimei ediție, Electric Castle revine curajos în acest an cu o ediție specială, EC_Special, propunând iubitorilor de muzică un maraton de concerte susținute de 250 de artiști. Ediția specială se va desfășura între 6-15 august, în două locații, rural și urban: Bonțida (Castelul Bánffy) și Cluj-Napoca.

Printre artiștii care vor concerta la EC_Special se numără: Subcarpați, Alternosfera, Vița de Vie, Dubioza Kolektiv, Irina Rimes, Șuie Paparude, CTC, Nane, Aurora, Killa Fonic, IAMDDB, Symphonic Jazz, Asaf Avidan, Golan, The Blaze DJ Set, Lună Amară, Florian din Transilvania, OCS, Matador, Robin and The Backstabbers, Norzeatic și Quintă spartă, Hosh, Riton, Mitsoura, Rodriguez Jr.

Pentru lista integrală, accesează site-ul oficial, unde vei găsi și programul concertelor și localizarea acestora.

EC_Special în câteva cifre impresionante:

  • 250 de artiști din 23 de țări, de pe 3 continente
  • 15 scene pe care se vor desfășura concertele
  • 400 de show-uri live
  • 15.000 de ore de muzică pe parcursul întregului festival
  • Peste 10.000 de participanți așteptați în cele 10 zile de festival.

Față de edițiile clasice Electric Castle, EC_Special este cu adevărat specială pentru că pune accentul pe diversitatea stilurilor muzicale și experimentarea unor genuri și trupe muzicale noi.

Ne-am dorit ca, pentru această ediție specială de Electric Castle, să reușim să aducem publicului muzică diversă, de foarte bună calitate și artiști de renume mondial. Spunem cu entuziasm că avem un line-up eclectic, care poate aduce bucurie unei varietăți de gusturi muzicale. Anul acesta, ne-am dorit să oferim vizibilitate unor grupuri muzicale din Europa de Est, așa că veți regăsi în program trupe din țările învecinate, cu un stil unic și cu o abordare inedită, care se bucură de mare apreciere internațională”, declară Edmond Lenarth, directorul muzical al Electric Castle.

Totodată, pe 24 iulie, la Bonțida va avea loc o campanie de informare și conștientizare despre vaccinare, în parteneriat cu Guvernul României. Campania este dedicată locuitorilor din Bonțida, comuna-gazdă a festivalului Electric Castle.

Condițiile de participare și detaliile despre bilete le puteți găsi pe site-ul Electric Castle.

Tu intenționezi să participi la vreun festival de muzică anul acesta?

fotografii: Electric Castle

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.