Cadouri inspirate de la Zara Home

Durata: 2 minute

De multe ori mi s-a spus că mă pricep să aleg cadouri, să intuiesc ce le place celorlalți, ce au nevoie la un moment dat sau ce pasiuni îi mai animă. Într-adevăr, a face cadoul potrivit, dacă vrei să fie departe de o simplă bifare a unei obligații, este o artă. Arta de a-l cunoaște pe celălalt, de a fi atent la nevoile, dorințele și visurile lui.

Dar, mi s-a întâmplat, câteodată, să am pur și simplu un blocaj legat de câte o persoană care, aparent, nu are nevoie de nimic. Ce cadou faci atunci când e vorba de oameni care par să aibă totul? Ce mai poți lua atunci când totul pare deja bifat?

Cu siguranță te-ai confruntat și tu, măcar o dată, cu o astfel de situație. Ei bine, atunci intervenim noi și îți dăm câteva idei de cadouri inspirate de la Zara Home, mici obiecte utile, cu un design rafinat, care își găsesc locul în fiecare casă.

O selecție de mici cadouri ce îmbină utilul cu plăcutul

Set de cafea elegant, din sticlă borosilicată și mâner din lemn de salcâm, conținând patru piese: cafetieră, letieră, recipient pentru miere și recipient pentru zahăr. Un cadou minunat pentru iubitorii de cafea.

Coș pentru picnic, din ratan și bambus, cu capac rabatabil și mâner. Ideal pentru ieșirile de vară la iarbă verde.

Set îmbrăcăminte și accesorii explorator, pentru copiii cu chef de aventură și iubitori de petrecut timpul în aer liber. Setul conține o vestă bine echipată cu buzunare pentru toate instrumentele de luat în explorare, o pălărie potrivită pentru orice vreme, un rucsac încăpător și un set de două ecusoane tematice, numai bune de decorat.

Set pentru scrisori. Conține 20 de plicuri și 25 de foi pentru scrisori, toate într-o cutie elegantă din carton kraft. Ideal pentru iubitorii de caligrafie sau pentru nostalgicii scrisului de mână.

Agendă cu inele sau cu spirală, din hârtie reciclată. Piese clasice, rafinate, potrivite pentru oricine iubește planificarea, fie acasă sau la birou.

Difuzor mineral de parfum de cameră, cu pietre vulcanice, totul într-o cutie metalică elegantă. Parfumul de cameră face parte din Colecția Signature și are note dominante de lemn de eucalipt și smochine. Potrivit pentru a da o notă distinctă, parfumată, oricărui cămin.

Set de birou, conținând o veioză wireless cu mâner, o agendă cu spirală, un capsator metalic și un set de capse și o radieră. Un cadou util deopotrivă pentru activități de studiu sau activități profesionale.

Stilou cu cerneală sau pix metalic. Ambele au capac detașabil, culoare aurie. O alegere inspirată, fiind instrumente de scris elegante, ce readuc plăcerea scrisului de mână.

Set îngrijire pantofi, conținând 2 suporturi de lemn pentru pantofi, o perie de lustruit, o perie de pantofi, o lavetă de lustruit, o mănușă de piele pentru lustruit, toate într-o cutie elegantă de piele, cu compartimente pentru toate accesoriile. Un cadou potrivit pentru cei mai meticuloși iubitori de pantofi!

Sperăm că te-am inspirat și pe tine!

fotografii: Zara Home

 

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.