Cadouri de sărbători 2021 – recomandări pentru mama (care vrea mereu să te hrănească)

Durata: 3 minute

Ho, ho, ho, este acea perioadă a anului care te surprinde oricât ai încercat să te pregătești. Câteodată chiar am impresia că ultimele luni ale anului se scurg pe repede-înainte.

Dacă ai nevoie de câteva idei de cadouri pentru mama care vrea mereu să îți dea mâncare la pachet, are super-puteri altfel nu înțelegi cum a muncit și a crescut mai mulți copii într-o perioadă fără servicii de livrare și ideea meselor congelate, atunci ai nimerit unde trebuie.

Am căutat pentru tine câteva idei, dar am și întrebat oamenii din comunitatea noastră ce cadouri le fac mamelor. Eu una le fac cadou coșulețe părinților cu lucruri care se consumă – biscuiți, ciocolată, vin, cozonac de la Bakings, Grace Couture Cakes sau Matcha Bar, dar prietenele mele dragi mi-au povestit că optează și pentru bijuterii de la designeri români, precum Miruna Belicovici, sau bilete la evenimente – concerte, piese de teatru.

Dacă ai și tu idei, le aștept în comentarii mai jos. ?

Deschidem seria articolelor cu recomandările Curatorialist pentru cadouri cu sens, produse sau servicii de la antreprenori locali și de la companii cu grijă pentru oameni și planetă. Am gândit aceste recomandări împărțite pe categorii în funcție de destinatarul cadoului, pentru ca tu să găsești mai ușor daruri pentru toți cei dragi ție.

>>> Poți vedea aici recomandările <<<

? 10 idei de cadouri pentru mame

Bineînțeles, aceste cadouri se potrivesc și mătușilor, dar și superiorilor feminini, acelor femei puternice fără care viața ta ar fi mai puțin organizată.

Pentru EA

Cadouri Crăciun 2021 pentru mame

#1 O pereche de cercei din ceramică de la Ceramiceanu.

Cadouri Crăciun 2021 pentru mame

#2 Sau poate o eșarfă din mătase by Andreea Tincu, modelul iarna pe uliță.

Cadouri Crăciun 2021 pentru mame

#3 Pijamale confortabile și feminine de la Ama Pijama.

#4 O pălărie de la Fansacsia pentru cele cărora nu le plac căciulile.

#5 O carte despre femei scrisă de o femeie, Orbi de Petronela Rotar.

Pentru CASĂ

Cadouri Crăciun 2021 pentru mame

#6 Așternut de pat din in prespălat Soft pink de la I’m cotton you.

#7 Șorț brodat cu fag de la ZADA.

#8 Poți combina cu suporturile de farfurie cu “bucurie”.

Cadouri Crăciun 2021 pentru mame

#9 Setul Doric de ceainic și căni roz de la Ceramic Sparrow.

#10 Dacă vrei să combini aromoterapia și lumânările, atunci Iz de Poveste propune pastile de ceară cu miros de brad care se folosesc cu o lampă pentru aromoterapie.

P.S. Da, am ceva cu rozul pal, dar asta și pentru că mamei mele îi place rozul. #sorrynotsorry

foto principală via UNSPLASH

Elena Vrabie
Elena Vrabie
Port multe pălării și învăț în fiecare zi despre viața de femeie, mamă, soție, iubitoare de patrupede și jurnalist Millennial cu o experiență de 10 ani în domeniu. Când nu scriu, vloguiesc! #alwaysoptimising