Cadouri de sărbători 2021 – recomandări pentru frate (care are mereu glumele cu el)

Durata: 3 minute

Ultimul articol din seria noastră cu recomandări de cadouri pentru Crăciunul alături de cei dragi îi vizează pe frați, dar nu numai. Mai jos vei găsi 10 idei dacă ești în căutare de ceva cool pentru un văr sau poate chiar un coleg de muncă.

Dacă ai și tu idei, le aștept în comentarii mai jos. ?

Deschidem seria articolelor cu recomandările Curatorialist pentru cadouri cu sens, produse sau servicii de la antreprenori locali și de la companii cu grijă pentru oameni și planetă. Am gândit aceste recomandări împărțite pe categorii în funcție de destinatarul cadoului, pentru ca tu să găsești mai ușor daruri pentru toți cei dragi ție.

>>> Poți vedea aici recomandările <<<

? 10 idei de cadouri pentru frați

Cadouri Crăciun 2021 frate

#1 Dacă îi place să citească, dar totuși nu vrei să îi cumperi o carte, poți opta pentru un abonament la revista DOR – Decât o Revistă. Poate fi un cadou digital perfect dacă nu poți să te întâlnești cu el.

#2 Dacă îți plac tradițiile, atunci cu siguranță vrei să îi oferi și ceva dulce. În acest caz, recomand ceva diferit, poate raw. Găsești opțiuni la Rawmantic.

#3 Și poți completa pachețelul cu o cafea proaspăt prăjită de la NOMONYM.

Cadouri Crăciun 2021 frate

#4 În cazul în care îți dorești alt cadou digital pe care să îl trimiți în inbox, poți opta pentru o ilustrație personalizată. O recomandare ar fi SEREBE.

Cadouri Crăciun 2021 frate

#5 Dacă vrei să mergi pe ceva de îmbrăcat, atunci recomand o căciulă de la Porc-a-Porter.

#6 Iar dacă știi că are nevoie de un rucsac, optează pentru ceva poate de la Urban Bag.

#7 Pentru cei care apreciază băuturile mai tari, poți merge pe vin ars de la Zetea.

Cadouri Crăciun 2021 frate

#8 Dacă este pasionat de mașini, poți merge și pe un voucher pentru o experiență la AMCKART lângă București.

#9 Dacă îi place tehnologia, atunci cu siguranță nu vei da greș cu un EGLD, adică o criptomonedă Elrond eGold. Din câte am înțeles, se poate lua de pe Tokero, fostul LDV Bank, sau Tradesilvania.

Cadouri Crăciun 2021 frate

#10 În final, dacă știi că are nevoie de un strop de inspirație, îți recomand o sesiune cu un coach, poate cu Andrei Roșu.

fotografii via UNSPLASH

Elena Vrabie
Elena Vrabie
Port multe pălării și învăț în fiecare zi despre viața de femeie, mamă, soție, iubitoare de patrupede și jurnalist Millennial cu o experiență de 10 ani în domeniu. Când nu scriu, vloguiesc! #alwaysoptimising