Brandul Ami Amalia lansează campania Free pentru ajutorarea Ukrainei

Durata: 2 minute

Solidaritatea și compasiunea sunt sentimentele care ne animă pe toți în aceste zile în care dorim să ne aducem cumva contribuția în ajutorarea celor aflați în nevoie din cauza războiului din Ukraina.

O astfel de inițiativă din inimă vine de la brandul Ami Amalia, un boutique de modă sustenabilă specializat în tricotaje de lux din țesături alese (cașmir, lână de Merino, bumbac organic franțuzesc), prin campania Free pe care au lansat-o de curând.

Cum funcționează campania

Mecanismul este simplu și implică solidaritate atât din partea companiei, cât și a cumpărătorului final.

Ami Amalia a lansat o mini-colecție de articole vestimentare (cardigan, pulover, bluză tip stil mariniere, două tipuri de eșarfe), toate în culorile albastru și galben – culorile de pe steagul ukrainean. O parte din costul fiecărui produs din această colecție va fi donată pentru a furniza ajutor medical în Ukraina.

 

 

Astfel, pentru cardigan și pulover, compania donează 50 eur din prețul articolelor, pentru bluza mariniere – 30 eur, iar pentru eșarfe – 10 eur.

Banii sunt direcționați către Asociația Armata Îngerilor din Timișoara, care se ocupă de achiziția medicamentelor și a altor articole medicale pe baza listelor primite de la medicii ucraineni. Ulterior, Asociația va realiza și transportatul ajutorului medical către punctul de frontieră cu Ucraina.

Ne rugăm pentru o vară cu câmpuri galbene ca aurul și cer albastru, pentru noi toți. Aceste culori au devenit simboluri globale ale libertății și curajului” – Ami Amalia.

fotografii: Ami Amalia

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.