Big Idea Conference îți aduce cele mai noi idei și tendințe în marketing și advertising

Durata: 2 minute

Pentru antreprenoarele aflate la început de drum, dar și pentru cele care au deja câțiva ani de activitate în spate, avem o veste bună! Pe 25 februarie se desfășoară Big Idea Conference, un eveniment  de marketing si advertising dedicat creativității și inovației în comunicarea și strategia de brand.

La conferință se poate participa atât fizic, în sala de conferințe din cadrul Hotelului JW Marriott, cât și online. Evenimentul este gratuit, iar pentru a-ți rezerva locul trebuie doar să completezi formularul de înscriere.

Creativitatea este astăzi un factor de diferențiere important în lumea marketingului și, în general, în industria creativității. Big Idea Conference își propune să aducă în prim plan ideile unor creativi apreciați în industrie și experiențele unor manageri de brand din importante companii, pentru a face față tuturor provocărilor într-un mediu de business care se transforma rapid și își caută drumul către noua normalitate.

Printre speakerii  conferinței se numără Bogdan Naumovici (23 Communications), Gabriela Lungu (Wings Creative Lab), Anca Ungureanu (Unicredit Bank), Bogdana Butnar (Accenture Interactive), Mihai Gongu (Cheil Worldwide), Patricia Zegreanu (Porsche Romania), Diana Ceausu (McCann Worldgroup), Sinziana Stoicescu (BAT), Alexandru Ciuca (Superior Media). Consultă lista completă a speaker-ilor aici.

De ce să participi?

  • ai acces la ultimele idei și tendințe din domeniul marketingului și comunicării pe care le poți adapta în propria strategie de brand
  • întâlnești oameni care îți împărtășesc valorile, cu care poți dezbate idei și face schimb de experiență
  • afli informații valoroase din culisele unora dintre cele mai apreciate branduri din România.

Evenimentul se află la prima ediție și este organizat de Evensys.

fotografii: Evensys

 

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.