Atelier Hamza te invită să devii designer pentru o zi

Durata: 2 minuteCând eram mică, îmi plăcea să mă joc cu tot felul de bucăți de material din care croiam, împreună cu sora mea mai mare, hăinuțe pentru păpuși. Era un joc atât de simplu și de frumos, care ne punea la încercare imaginația și îndemânarea în ale croielii și cusutului. Mai târziu, am avut câteva tentative de a-mi schița propriile modele de haine și, apelând la o croitoreasă, chiar am făcut câteva prototipuri.

Nu am continuat pe linia aceasta, dar ideea de a învăța să fii designer mi se pare și acum un vis demn de urmat. Așa că dacă și tu ți-ai dorit să vezi cum decurge procesul de crearea a unui produs vestimentar, de la idee la execuție, atunci workshop-ul de design de produs organizat de Atelier Hamza este pentru tine.

Workshop-ul “Create your own product” se va desfășura pe 4 septembrie, între orele 12-17, la sediul Atelier Hamza, pe strada Spătarului nr 41.

Cum se desfășoară workshop-ul:

  1. Crearea de moodboard și concept
  2. Schițarea produsului dorit, pe model
  3. Tăierea tiparului pentru produsul tău
  4. Croirea elementelor din designul dorit împreună cu specialiștii de la Atelier Hamza
  5. Potrivirea elementelor astfel încât să ai o vedere de ansamblu despre cum va arăta produsul imaginat de tine
  6. Realizarea efectivă a produsului în cadrul Atelierului Hamza și trimiterea produsului finit la tine acasă, gata de purtat, în maxim o săptămână.

Costul workshop-ului este de 649 lei, iar toate materialele de care ai nevoie de-a lungul acestui proces sunt puse la dispoziție de către organizatori. În preț sunt incluse aperitive, vin și cafea pentru participanți.

Despre Atelier Hamza

Atelier Hamza este un brand de îmbăcăminte autohton, lansat de Ștefan Hamza în 2019. Piesele create de Atelier Hamza se remarcă prin minimalism, fiind la intersecția între eleganță și confort. Un element definitoriu sunt broderiile cu model sau text cu care sunt decorate hainele.

fotografii: Atelier Hamza

Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here