Întâlnește Superstarul de la Art Safari, instalația lui Robert Lőrincz alături de gloTM (P)

Durata: 3 minute

Palatul Dacia-România (Strada Lipscani 18) găzduiește prima expoziție Art Safari de anul acesta până pe dată de 14 mai, de joi până duminică, între orele 12:00 – 21:00.

Art Safari este unul dintre cele mai importante evenimente de artă din România și aduce împreună și anul acesta un mix eclectic de instalații moderne și picturi din perioada interbelică, printr-o expoziție care invită la o discuție u sinele.

În cadrul ediției de anul acesta, glo™ a pregătit o nouă instalație în stilul neon art, alături de Robert Lőrincz – Superstar. Această lucrare face parte din campania umbrelă #RebelsWithACause și oferă iubitorilor de artă o infățișare expresionistă, plină de culorii vii și aprinse.

Cu această ocazie participanții explorează și trăiesc alături de autor, simțul puternic al individualității prin figurina solitară, dar care nu rămâne singură pentru mult timp, în așteptarea prietenilor.

 

Prin intermediul parteneriatului glo™ x Art Safari, oferim scenă de desfășurare artiștilor locali, iar spațiul expozițional din centrul Bucureștiului devine un loc dedicat pentru a admira arta și a aduce o nouă perspectivă, una modernă.

În felul acesta, glo™ își continuă misiunea, sub umbrela #RebelsWithACause de a susține industriile creative și de a promova arta contemporană într-un mod inovator, care te invită la discuții.

Traseul Art Safari începe cu instalația glo x Robert Lőrincz – Superstar din Main Loby care te întâmpină de la primul pas. Apoi, pentru o experiență interactivă, vei avea oportunitatea de a descoperi patru dintre simbolurile strălucitoare ale Superstarului, amplasate strategic în cadrul etajului doi. Pentru cei curioși, Art Safari a pregătit și tururi ghidate care te vor trece prin toate lucrările de artă. Stai cu ochii pe gloTM  pentru șansa de a câștiga bilete la Night Tour! 

Robert Lőrincz personifică printr-o instalație în culori vibrante unul dintre chipurile omului modern, acela care este mereu în așteptarea prietenilor cu care se bucură de petreceri. Instalația gloTM x Robert Lőrincz – Superstar este un manifesto al individului de azi, lucru evident prin simbolurile din vestimentația personajului și prin stratul de mitologii latent. Este o voce puternic urbană, globală, dar care nu și-a pierdut sensul originilor.

Poți păstra intacte momentele captivante alături de instalația gloTM x Robert Lőrincz – Superstar cu o sesiune foto ceva mai aparte. Rezultatul ar fi nu doar retrăirea momentelor de la expoziție, ci și poze profesioniste demne de o pagină atent curatoriată de tine pentru Instagram-ul tău. Poți explora diferite unghiuri pentru perspective cât mai diferite. Îți va fi de ajutor cadrul din holul principal din Palatul Dacia, care cu siguranță va aduce un plus fotografiilor finale prin autenticitatea și valoarea culturală.

Publicul poate viziona ediția cu numărul XI până pe dată de 14 mai, de joi până duminică, în intervalul orar 12:00 – 21:00. Art Safari anunță și următoarele ediții la care poți lua parte, unde ești invitat să capturezi partea ta de poveste. Conectează-te cu cei de la @glo_romania pe Instagram pentru șansa de a câștiga locuri la Night Tours, iar pe glo.ro pentru a fi la curent cu scena urbană de evenimente.

  1. Art Safari ediția XII – 16 iunie – 27 august;
  2. Art Safari ediția XIII – 22 septembrie – 10 decembrie;

Locație: București, Centrul Vechi, Str Lipscani 18, Palatul Dacia-România
Program: Access general: Joi – Duminică, între orele 12:00 – 21:00, Night Tours: Joi – Duminică, între orele 22:00 – 01:00

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Curator
Curatorhttps://www.curatorialist.ro/
Oameni cu care împărtășim aceleași viziuni, oameni pe care îi admirăm și ale căror păreri și voce contează pentru noi. Oameni savvy în domeniul lor sau, pur și simplu, cu pasiuni și experiențe extraordinare, de dat mai departe.