H&M Home colaborează cu patru artiste pentru o nouă colecție inspirată de artă

Durata: 3 minute

For the Love of Art – colecția inspirată de artă a H&M Home aduce o nouă colaborare a retailerului suedez cu patru femei-artist din diferite colțuri ale lumii. Ele și-au pus amprenta creativă asupra obiectelor de decor din noua colecție H&M Home, creând piese unice care dau personalitate încăperii: vaze, ghivece, pături, huse de perne postere, lumânări.

Sacrée Frangine

Célia Amroune și Aline Kpade – Sacrée Frangine

Sacrée Frangine este un duo creativ ce reunește două artiste, Célia Amroune și Aline Kpade, prietene din copilărie. Stabilite la Paris, artistele se remarcă prin ilustrații minimaliste, în culori calde, care pun în centru tematica feminității, a maternității și a prieteniei între femei.

Piesele noastre din colecție ne reamintesc într-o manieră delicată să ne acordăm timp. Acordă-ți timp să visezi, să contempli un peisaj frumos, să zâmbești, să petreci timp cu oamenii pe care îi iubești sau de care îți este dor”, spun ele despre piesele din noua colecție H&M Home.

În colecția For the Love of Art x H&M regăsești vaze, ghivece și lumânări ambientale inspirate de lucrările Sacrée Frangine.

Brunna Mancuso

Brunna Mancuso

Brunna Mancuso este o artistă braziliană, care creează în studioul ei din Sao Paolo. Posterele realizate pentru noua colecție H&M Home sunt create folosind diverse tehnici — acuarelă, gouache și culori acrilice. Tema predilectă sunt portretele feminine.

Suntem atât de puternice și de delicate în același timp. Îmi place să explorez această dualitate în opera mea prin tușe expresive ale pensulei, texturi, forme și culori. Mi-ar plăcea ca fiecare femeie de pe planetă să se simtă la fel de încrezătoare ca femeile pe care le pictez„, mărturisește Brunna.

Diana Ejaita

Diana Ejaita

Diana Ejaita este o creatoare de origine italiano-nigeriană, cu un stil artistic unic: siluete în culori dramatice și contrastante, care evocă povești despre apartenență, cultură și natură.

Pentru această colecție m-am gândit la comunicarea dintre oameni și mediul înconjurător; mesaje care ne inspiră să facem alegeri cu privire la natură. Cred că aceste tipuri de reflecții sunt fundamentale în prezent”, spune Diana.

În colecția H&M Home găsești huse de pernă și pături inspirate de creațiile Dianei Ejaita.

fotografii: H&M Home

Andreea Mira
Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.