Cadouri de sărbători 2021 – Recomandări pentru tata (care se uită mereu la desene cu noi)

Durata: 3 minute

Clopoței, clopoței, a venit timpul să discutăm despre cadouri pentru tați sau pentru acele persoane de sex masculin din viața ta pe care le respecți și vrei să le arăți că le apreciezi – unchi, nași, superiori.

După cum îți povesteam în articolul cu cadouri pentru mame, eu le fac părinților cadouri consumabile în acest sezon. Însă, dacă ești în căutare de idei speciale, am făcut o selecție de 10 experiențe mai jos. Am rezistat cu greu tentației de a nu recomanda șosete. Cu plăcere.

Dacă ai și tu idei, le aștept în comentarii mai jos. ?

Deschidem seria articolelor cu recomandările Curatorialist pentru cadouri cu sens, produse sau servicii de la antreprenori locali și de la companii cu grijă pentru oameni și planetă. Am gândit aceste recomandări împărțite pe categorii în funcție de destinatarul cadoului, pentru ca tu să găsești mai ușor daruri pentru toți cei dragi ție.

>>> Poți vedea aici recomandările <<<

? 10 idei de cadouri pentru tați

Cadouri Crăciun 2021 tata

#1 Dacă vrei să faci un cadou de care ambii părinți să se bucure, atunci optează pentru un “voucher” cu o cină la un restaurant cool, precum Anika. Sunt sigură că dacă faci o rezervare în numele lor și discuți cu manager-ul localului se rezolvă.

Cadouri Crăciun 2021 tata

#2 Al doilea cadou pe care îl poți face în aceeași direcție ar fi o piesă de teatru, precum „Și cu pisica ce-ați făcut?” în regia Liei Bugnar, alături de Rodica Mandache, Marius Manole, Medeea Marinescu, Maria Buză, Anghel Damian.

#3 Al treilea cadou și promit că încetez cu ideile mixte (?) ar fi bilete la un muzeu, ceva diferit, poate la Muzeul de Artă Recentă (MARE).

#4 Glumeam, mai am o idee, poate un abonament la o companie care livrează legume și fructe bio acasă. Exemple: Legume fericite sau poate Nasul Roșu. Dacă ai experimentat altceva lasă-mi ideile mai jos.

Cadouri Crăciun 2021 tata

#5 Dacă este fan bere sau vin poți să îi fac un abonament și pentru asta. Preferabil vin de la Desprevin.ro, Wineful.ro sau Dordevin.ro, ca să profite și mama, iar de bere la The Beer Institute.

Cadouri Crăciun 2021 tata

#6 Acum chiar că am terminat, dar efectiv știu că asta își doresc părinții mei care și-au schimbat televizorul cu unul smart ca să își facă abonament la Netflix.

#7 Dacă vrei să îi faci cadou o carte poți opta pentru Acasă, pe drum, 4 ani teleleu de Elena Stancu și Cosmin Bumbuț; Fericirea e un ac de siguranță de Răzvan Exarhu; sau Marea Petrecere de Petre Barbu…dar și pe acestea le poate împrumuta.

Cadouri Crăciun 2021 tata

#8 Un portofel de piele făcut în zona România-Moldova de la Mihailiuc sau Elan, poate fi și personalizat.

#9 Dacă îi place adrenalina și știi că apreciază experiențele inedite poți să îi faci cadou o ședință de tras cu arma alături de un instructor. Poate la Shooting Range.

#10 Sau poți oricând să îi faci cadou o hartă răzuibilă cu România și să îl întrebi unde a fost și unde vrea să ajungă de pe Mindblower.

fotografie principală via UNSPLASH

Elena Vrabie
Elena Vrabie
Port multe pălării și învăț în fiecare zi despre viața de femeie, mamă, soție, iubitoare de patrupede și jurnalist Millennial cu o experiență de 10 ani în domeniu. Când nu scriu, vloguiesc! #alwaysoptimising