Trei grădini de vară pentru evenimente și petrecerea timpului liber

Durata: 4 minutePetrecerile în aer liber, fie că vorbim de simple aniversări, botezuri sau nunți, sunt în trend și au devenit o variantă dezirabilă spațiilor închise, mai ales în condițiile actualei pandemii. În continuare, îți prezentăm o selecție de 3 locații cu grădini de vară minunate, care te așteaptă fie pentru petrecerea timpului liber într-o oază cu verdeață, în apropierea Bucureștiului, fie pentru a-ți organiza o petrecere de vis pentru evenimente importante din viața ta.

Prăjituresele

Prăjituresele dispun de 2 locații: Cafeneaua din Pipera și Grădina de lavandă Afumați, în care se pot organiza evenimente restrânse sau se poate petrece timpul liber împreună cu familia.

Cafeneaua din Pipera are o grădină de vară și dispune de spații de joacă, loc cu nisip, livadă, oferind o paletă largă de activități pentru cei mici, timp în care părinții pot petrece timpul savurând cafea sau ceva delicios din meniu: prăjituri, torturi, tarte, pizza. Cafeneaua și grădina sunt deschise între lunile mai și octombrie. Evenimentele ce pot fi organizate aici sunt evenimente restrânse (10-14 persoane), petreceri pentru copii sau botezuri/cununii cu un număr limitat de invitați (până la 45 de persoane).

Grădina de lavandă Afumați este localizată în Ștefănești, într-o zonă rezidențială. Aici te întâmpină o clădire albă pe ai cărei pereți se află creația artistului Vasile Haisu, un copac realizat în tehnica sgraffito și o grădină cu tufe de lavandă pe care le vei găsi înflorite în lunile iunie-iulie, sezonul lavandei.

Locația dispune de mese, foișor, mic teren de fotbal pe iarbă, tobogan, nisipar, cișmea, loc pentru grătar, fiind potrivită pentru petrecerea timpului liber în weekend-uri sau pentru organizare de evenimente.

În ambele locații ale Prăjitureselor, fiind situate în zone rezidențiale, evenimentele se pot organiza doar în timpul zilei, limita orară fiind 20.00.

Maison 36

Situat în apropierea Bucureștiului, în Pipera, pe Drumul Potcoavei, Maison 36 este un spațiu alternativ pentru evenimente, dispunând de o clădire – restaurant și o grădină. Locația este superbă, atât casa, cât și grădina având un aer mediateranean.

La Maison 36 se pot  organiza diverse tipuri de evenimente, de la cele de familie (nunți, botezuri, aniversări) la cele tematice, cum ar fi sesiuni foto sau workshop-uri culinare.

Flying Fox Secret Garden

Flying Fox Secret Garden este un spațiu outdoor pentru evenimente, situat în Snagov. Cristina și Victor Pateșan au decis să folosească această casă și curte care aparțineau bunicilor și să le transforme, inițial, într-un loc dedicat evenimentelor pentru copii. De aici și denumirea de Flying Fox – vulpea fiind o alegere bună pentru că se potrivea cu personajul-animal întâlnit prin povești, dar și cu ideea de colț de natură.

Ulterior, paleta de evenimente s-a lărgit, grădina secretă devenind o locație și pentru nunți în aer liber, botezuri, aniversări sau diferite spectacole/evenimente tematice. Este și un spațiu în care poți petrece timpul liber (atunci când nu sunt evenimente private) împreună cu copiii, fiind disponibile locuri de joacă și piscină.

Tu ce alte grădini de vară ne recomanzi?

fotografii: paginile de Facebook ale locațiilor

Andreea Mirahttps://andreeamira.ro/
Creatoare de povești scrise și vizuale. Fotografă de food (aruncă un ochi pe www.instagram.com/andreea.mira), food blogger @www.infarfurie.ro și profesionistă în comunicare cu peste 15 ani de experiență. Sunt mamă a doi copii minunați care mă ajută adesea să văd lumea cu alți ochi. Îmi place să beau cafea, să alerg dimineața, să admir case vechi și să descopăr poveștile celorlalți.

4 COMENTARII

  1. […] – E ok să le ziceți NU părinților voștri când vin cu toată lista de rude “la care ne-am dus la nuntă ca să vină și la nunta ta.” – Poți alege pentru o petrecere restrânsă, în aer liber, de zi, în care să fie muzică de care vă place vouă, un bufet suedez, fără 5 feluri de mâncare… doamne, întotdeauna mănânc doar pentru a nu rămâne și a fi aruncată. Iar aici ai 3 grădini de vară pentru evenimente restrânse și petrecerea timpului liber. […]

  2. Incercati Conacul Serghiescu din satul Nuci.
    Este locatia perfecta pentru evenimente de 150 persoane.
    O nunta la conac… o sa vreti sa nu se mai sfarseasca !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here