INTERVIU | What If Things Go Well, o serie de evenimente cu circuit închis și fără semnal WiFi. Intrigant, nu?

Durata: 4 minuteAm auzit prima dată de What If Things Go Well de pe Instagram. Sincer, am văzut câteva cadre în Stories, pe paginile unor persoane din media, și mi-a captat interesul. Să fie vorba despre un grup de prieteni care a mers la munte? O comunitate închisă? Așa că l-am întrebat pe unul dintre fondatori, respectiv Alex Ghergan, mai multe detalii.

Înainte de a sta de vorbă cu el, m-am mai uitat un pic pe fotografii. Prezentau oameni cool, influencers, creativi, artiști. #outofreach

Părea că s-au strâns într-un weekend să descopere România, la munte, alături de bucate tradiționale atent alese, departe de tot. #2022goals

Alex Ghergan

Pe site am descoperit că este vorba despre o serie de evenimente deschise celor din domeniul artelor, mass-media și a celor cu suflet creativ. O adunare socială unde să cunoști oameni care au respect pentru ceilalți și, mai ales, pentru tot ceea ce îi înconjoară.

What If Things Go Well pare să fie mai mult decât o adunare, pare să fie o experiență. Pe care echipa o pune la dispoziție și celorlalți într-o măsură, de exemplu, pentru “corporate & private events”. Se poate dormi în mai multe locuri și ai parte de un meniu tradițional reinventat, în funcție de sezon.

Dar mai multe poți descoperi pe site. Intrigant, nu?

So, What If Things Go Well?

W.I.T.G.W. evenimente

CURATORIALIST: Când a fost lansat proiectul?

ALEX GHERGAN: Though to say. De aproape trei ani facem tot felul de escapade sub numele de What If…Oficial, prima petrecere sub umbrela W.I.T.G.W., a fost în septembrie 2021.

Cine este în spate proiectului?

✔️ Dragoș Caliminte – Music & Machines Artist,

✔️ Alina Gherghe – Founder of IMALINZ THE BRAND,

✔️ și Alex Ghergan – Founder of KUTT.

De ce și ce își dorește să facă W.I.T.G.W.?

Ne dorim să facem cât mai multe evenimente în natură prin care să conectam like-minded people. Tot ce facem la evenimente este fix stilul nostru de viață și, în același tip, un growup personal pe care nu l-am putut găsi în niciun alt group/proiect/environment în acest moment.

Unde au loc evenimentele?

Urmărim pe cât se poate ca evenimentele noastre să fie outdoor, exceptând Dinner At The Museum și Private Event-urile pe care le avem cu Beans & Dots la Muzeul de Artă Recentă.

Cum se poate participă, dacă se poate?

Pentru a menține o comunitate cu circuit închis, fiecare persoană care își dorește să participe la evenimentele noastre trebuie să devină membru pe site.

W.I.T.G.W. evenimente
Alina Gherghe

Ce poți să îmi povestești despre primul eveniment What If Things Go Well?

Primul eveniment a avut loc la Pensiunea Retezat (casa lui Alex) și asta pentru că ne-am dorit sa împărtășim căldura și tradițiile locului. Ne-am strâns cumva acasă la noi cu membrii comunității noastre. Mega friendly totul!

Toți cei prezenți au luat parte la pregătirea mesei, făcut focul – absolut tot ceea ce a inclus setup-ul evenimentului. Lipsa semnalului WiFi ne-a ajutat să ne conectăm mult  mai repede decât dacă ne-am fi aflat într-un spațiu urban.

Mulți dintre participanți au continuat să se vadă în mediul offline și să lege colaborări, chiar povești de dragoste.

Da chiar, ce s-ar întâmpla dacă lucrurile ar merge bine?

Avem tot felul de propuneri neașteptate, atât din România, cât și în afară țarii. Rămâne de văzut! Nu ne grăbim niciunde. Lucrurile bune necesită timp! Ne întindem până la ceruri!

Sunt aleși oamenii pe baza unor criterii?

„Our beliefs are focusing on creativity above net worth and job titles – favour moral values over financial success.”

❓ De aici începe totul!

💡 Pare un concept de “private party”, “invitation-based”, “closed circuit”.

✌️ De acord și așa ne dorim să rămână.

Ce ai vrea să știe cei care vor participa?

Real relationships should matter after all.

W.I.T.G.W. pune mult accent și pe mâncare, cine se ocupă de meniu și cum este acesta construit?

Meniul nostru este main Balkan cuisine conceput în funcție de sezonul în care este desfășurat evenimentul – pentru că ne concentrăm pe tot ceea ce presupune conceptul de farm-to-table.

W.I.T.G.W. evenimente
Dragoș Caliminte

Ce planuri aveți în următoarea perioadă?

Ne dorim să ne extindem comunitatea prin evenimente de tip Team Buildings & Private Dinners. Totodată, urmărim și expansiunea în zona de blockchain/NFTs.

Care sunt provocările dezvoltării unui astfel de proiect în România?

Conceptul What If  Things Go Well este în sine o provocare. Dar nouă ne place asta!

Ce vă place cel mai mult la România?

Oamenii și legăturile pe care le-am construit până în acest moment prin intermediul brandurilor pe care le-am creat.

O viață frumoasă înseamnă…

Conexiuni reale între familie și prieteni.

Fericirea se găsește în…

Natură.

Ne e frică să…

Nu ne este frică.

Iubim…

Să facem bine.

Elena Vrabie
Port multe pălării și învăț în fiecare zi despre viața de femeie, mamă, soție, iubitoare de patrupede și jurnalist Millennial cu o experiență de 10 ani în domeniu. Când nu scriu, vloguiesc! #alwaysoptimising

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here